Savvius Support Forums

Search found 7 matches

by Chipps
Thu Jun 16, 2011 3:43 pm
Forum: Compass
Topic: Compass - not displaying graphs
Replies: 14
Views: 37609

RE: RE: Compass - not displaying graphs

One other point on Compass. Now that I have been able to get the display to work correctly, let me say that this is a very nice tool. Good work.
by Chipps
Thu Jun 16, 2011 10:48 am
Forum: Compass
Topic: Compass - not displaying graphs
Replies: 14
Views: 37609

RE: Compass - not displaying graphs

I replaced the file in the link above. It now shows four screenshots. First, is what it looks like when first opened. This is the view that makes the program look like it is not working properly. Second, is the same view with no data, but the dividing bar moved to the left. The view is much better. ...
by Chipps
Thu Jun 16, 2011 9:45 am
Forum: Compass
Topic: Compass - not displaying graphs
Replies: 14
Views: 37609

RE: Compass - not displaying graphs

I do not see what the link shows when I look at the settings by hovering over the only Flash element I can see in Compass. The only security related trusted site setting says it is for developers.
by Chipps
Thu Jun 16, 2011 9:34 am
Forum: Compass
Topic: Compass - not displaying graphs
Replies: 14
Views: 37609

RE: RE: RE: RE: RE: RE: Compass - not displaying graphs

I will try that and report back. However, my point would be that I should not have to mess with settings here and there. Instead the tool should work as delivered, free or not.
by Chipps
Wed Jun 15, 2011 5:30 pm
Forum: OmniPeek Support
Topic: ATM Capture File Request
Replies: 0
Views: 4203

ATM Capture File Request

I need a capture file that shows ATM cells to illustrate a lecture. Does anyone have such a thing I might use?
by Chipps
Wed Jun 15, 2011 5:26 pm
Forum: Compass
Topic: Compass - not displaying graphs
Replies: 14
Views: 37609

RE: RE: RE: RE: Compass - not displaying graphs

by Chipps
Wed Jun 15, 2011 11:56 am
Forum: Compass
Topic: Compass - not displaying graphs
Replies: 14
Views: 37609

RE: RE: Compass - not displaying graphs

I have the same problem. The elements on the screen do not display correctly. Yes, everything on the computer is up to date.

Go to advanced search