Page 1 of 1

Alfa AWUS051NH problem

Posted: Thu Dec 27, 2012 1:59 am
by helltemper
I am using Alfa AWUS051NH USB adapter with your driver to capture wireless data with OmnipeekDemo for testing and further purchase. I am using Windows XP Professional x86 SP2. But I've got some problem. I am using this driver (ralink_usb2870). When I am running Omnipeek in the Monitor Options shown - WildPacketsAPI - Yes and everything works just fine, but when I am closing Omnipeek. The WildPackets driver doesn't work in normal mode. It couldn't find any network. On that driver download page there is explanation:
"In addition to providing support for wireless network analysis, these drivers provide complete support for network services when OmniPeek is not being used."
What is the problem? Or what should I do to solve it? Thanks

RE: Alfa AWUS051NH problem

Posted: Thu Dec 27, 2012 9:48 am
by DJWP
Which driver do you have installed?

Ralink 1.4.0.18 will support network services.

Ralink 3.2.4.5 will not.

RE: RE: Alfa AWUS051NH problem

Posted: Fri Dec 28, 2012 12:38 am
by helltemper
Yes, I've installed the Ralink Wireless USB Driver v3.2.4.5!

Where can I find Ralink 1.4.0.18 driver?

Or maybe you can send it to my email seotest11@gmail.com

Thanks for your help!

RE: RE: RE: Alfa AWUS051NH problem

Posted: Fri Dec 28, 2012 9:15 am
by DJWP
What is the serial number for your copy of OmniPeek?

RE: RE: RE: RE: Alfa AWUS051NH problem

Posted: Fri Dec 28, 2012 10:07 am
by helltemper
Sorry, but you don't understand me, I am trying to use OmnipeekDemo for testing and further purchase like I said in my first post.
Is it make any difficult to give me 1.4.0.18 driver? Thanks.

RE: RE: RE: RE: RE: Alfa AWUS051NH problem

Posted: Fri Dec 28, 2012 4:38 pm
by DJWP