Page 1 of 1

Interface recogniztion after Omnipeek is open

Posted: Wed Sep 21, 2011 6:46 am
by wlist
Hi,
I find that Omnipeek will not recognize a new capture interface if it is connected after Omnipeek is already started. This, for me, is very inconvenient, forcing me to restart in order to see the new interface. Is it possible for Omnipeek to probe what interfaces are available when going to the Adapter menu on the New Capture screen?

Thanks,
Bill

RE: Interface recogniztion after Omnipeek is open

Posted: Wed Sep 21, 2011 8:33 am
by DJWP
Bill-

OmniPeek must be restarted to see interfaces that are added when it is open.

RE: RE: Interface recogniztion after Omnipeek is open

Posted: Wed Sep 21, 2011 8:36 am
by wlist
Thanks. I know that is the case today. That is why I posted this in feature requests and not a different support forum. I'm requesting this feature.

Bill

RE: RE: RE: Interface recogniztion after Omnipeek is open

Posted: Wed Sep 21, 2011 11:26 am
by DJWP
Acknowledged.

We have already forwarded this request to the appropriate parties for consideration and prioritization.

RE: RE: RE: RE: Interface recogniztion after Omnipeek is ope

Posted: Mon Jan 30, 2012 8:12 am
by wlist
Thank you, much appreciated.

Bill