OmniPeek Support

Cannot capture A-MPDU frames

ts
Posts: 2
Joined: Thu Nov 26, 2009 10:20 pm

Cannot capture A-MPDU frames

Postby ts » Thu Nov 26, 2009 10:32 pm

I cannot capture A-MPDU frames at all with the following configuration, meanwhile other frames can be captured, for example, RTS, CTS, BA.

Does someone have any ideas to resolve this?

-Omnipeek ver. 6.0.6
-OS XP professional SP3 w/IE7, .NET framework 1.1, 2.0SP2, 3.5SP1
-WLAN Cardbus card NEC WL300NC
-Atheros 11n Wireless LAN Adapter Driver ver. 6.0.4.13

Regards,
ts

ts
Posts: 2
Joined: Thu Nov 26, 2009 10:20 pm

RE: Cannot capture A-MPDU frames

Postby ts » Fri Nov 27, 2009 4:54 am

I am sorry...
Capturing nearby transmit station, I've captured some of the aggregated frames. Some of the frames seems to be lost.

elin05
Posts: 5
Joined: Tue Feb 19, 2013 2:47 pm

Re: Cannot capture A-MPDU frames

Postby elin05 » Tue Oct 01, 2013 4:42 pm

Have you found a solution to this? I am seeing this issue too. I am using an OmniWifi adapter to capture 2x2 traffic.


Return to “OmniPeek Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest