Feature Requests

Interface recogniztion after Omnipeek is open

wlist
Posts: 5
Joined: Wed Sep 21, 2011 6:41 am

Interface recogniztion after Omnipeek is open

Postby wlist » Wed Sep 21, 2011 6:46 am

Hi,
I find that Omnipeek will not recognize a new capture interface if it is connected after Omnipeek is already started. This, for me, is very inconvenient, forcing me to restart in order to see the new interface. Is it possible for Omnipeek to probe what interfaces are available when going to the Adapter menu on the New Capture screen?

Thanks,
Bill

DJWP
Posts: 687
Joined: Tue Oct 30, 2007 11:42 am

RE: Interface recogniztion after Omnipeek is open

Postby DJWP » Wed Sep 21, 2011 8:33 am

Bill-

OmniPeek must be restarted to see interfaces that are added when it is open.

wlist
Posts: 5
Joined: Wed Sep 21, 2011 6:41 am

RE: RE: Interface recogniztion after Omnipeek is open

Postby wlist » Wed Sep 21, 2011 8:36 am

Thanks. I know that is the case today. That is why I posted this in feature requests and not a different support forum. I'm requesting this feature.

Bill

DJWP
Posts: 687
Joined: Tue Oct 30, 2007 11:42 am

RE: RE: RE: Interface recogniztion after Omnipeek is open

Postby DJWP » Wed Sep 21, 2011 11:26 am

Acknowledged.

We have already forwarded this request to the appropriate parties for consideration and prioritization.

wlist
Posts: 5
Joined: Wed Sep 21, 2011 6:41 am

RE: RE: RE: RE: Interface recogniztion after Omnipeek is ope

Postby wlist » Mon Jan 30, 2012 8:12 am

Thank you, much appreciated.

Bill


Return to “Feature Requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests