OmniPeek Support

OmniWiFi not recognized by OmniPeek Enterprise V7.9.1

haugom
Posts: 6
Joined: Sat Oct 18, 2008 9:26 am

OmniWiFi not recognized by OmniPeek Enterprise V7.9.1

Postby haugom » Wed May 07, 2014 2:21 am

I just bought an OmniWifi Adapter, installed it on my laptop, updated the driver and started OmniPeek Enterprise V7.9.1.

The adapter does not show up in the list of Adapters (Capture Options).
The adapter shows as Wildpackets 802.11n USB Wireless LAN Card in Control Panel (Win-7).
The driver version is Ralink 3.2.4.5, dated 19.09.2012.

What else is needed for this adapter to work?

Anyone have any idea what is wrong?

Bjorn O.

DJWP
Posts: 682
Joined: Tue Oct 30, 2007 11:42 am

Re: OmniWiFi not recognized by OmniPeek Enterprise V7.9.1

Postby DJWP » Wed May 07, 2014 8:23 am

It appears you have not installed the driver properly. Please follow the instructions below. Do NOT let Windows search for the driver:

file:///C:/Program%20Files%20(x86)/WildPackets/OmniPeek/Drivers/OmniWiFi/readme.html

haugom
Posts: 6
Joined: Sat Oct 18, 2008 9:26 am

Re: OmniWiFi not recognized by OmniPeek Enterprise V7.9.1

Postby haugom » Wed May 07, 2014 8:43 am

I followed the exact steps as listed for installation on Win-7, except for the last step, reboot. I must have forgotten to reboot, because once I rebooted it was recognized by OmniPeek and is working.

Thanks anyway,

Bjorn O.

DJWP
Posts: 682
Joined: Tue Oct 30, 2007 11:42 am

Re: OmniWiFi not recognized by OmniPeek Enterprise V7.9.1

Postby DJWP » Thu May 08, 2014 8:16 am

Thanks for letting us know.


Return to “OmniPeek Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest